خانه / آشپزی / راز تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

راز تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

ماهی شکم پر یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که شما می‌توانید هم با ماهی شمال و هم جنوب درست کنید. معمولا برای تهیه ماهی شکم پر شمالی از «رب انار و گردو» و برای تهیه ماهی شکم پر جنوبی از «سیر، تمبرهندی و سبزیجات و ادویه‌های جنوبی» استفاده می‌شود. ماهی‌ که ما انتخاب کردیم، قزل آلاست. شما می‌توانید از هر ماهی شمالی که مد نظرتان است، استفاده کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

  • ماهی قزل آلا: ۱ عدد یا هر ماهی دیگه‌ای که میپسندین
  • سبزی معطر: ۱۰۰ گرم (گشنیز، جعفری، برگ سیر، کمی نعنا)
  • گردو آسیاب شده: ۱/۴ پیمانه
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

مراحل تهیه ماهی شکم پر

۱. برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز کرده و کاملا تخلیه اش کنین و بشورینش. حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره. بهتره روی ماهی رو هم چند برش سطحی بدین تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.

۲. حالا مایه داخل شکم ماهی رو درست کنین به این صورت که، سبزی‌های معطر خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن همین که کمی بپزنو بوشون بلند بشه کافیه.

۳. حالا پیازداغ و رب انار رو داخل یه ماهیتابه دیگه کمی تفت بدین.

۴. گردو آسیاب شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت بدین.

۵. بعد سبزی‌ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

۶. مواد رو با هم مخلوط کرده و کمی تفت بدین حالا بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین و نمک هم فراموش نکنین. حالا مایه داخل شکم ماهی حاضره.

۷. پس داخل شکم ماهی رو باهاش پر کنین.

۸. حالا شکم ماهی رو با نخ مخصوص آشپزی بدوزین تا موادش در حین سرخ شدن بیرون نریزه و ماهی شکل خودشو حفظ کنه.

۹. داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و وقتی حسابی داغ شدن ماهی رو بذارین داخل و با حرارت ملایم یه طرفش رو طلایی کنین.

۱۰. حالا ماهی رو به آرومی برگردونین و با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگه هم سرخ کنین تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم بشه.

دونفره

درباره‌ی amin

همچنین ببینید

خاصیت برنج قهوه ای چی هست

تقویت استخوان و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان به دلیل داشتن مقادیر بالای کلسیم یکی از خواص مهم برنج قهوه ای است که برای خیلی از افراد ناشناخته می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *