خانه / آشپزی / روش تهیه تخم مرغ گوجه۴ نفره خوشمزه

روش تهیه تخم مرغ گوجه۴ نفره خوشمزه

مواد لازم برای (۴ نفر):

تخم‌مرغ: ۴ عدد

گوجه‌فرنگی: ۸ عدد متوسط

کره: ۵۰ گرم

شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری

آویشن: ½ قاشق چایخوری

نمک، فلفل و زدرچوبه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

برای تهیه یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه حتما باید گوجه‌فرنگی‌ها را بعد از شستن «بلانچ» کنید. روش بلانچ کردن گوجه‌فرنگی که پیش از این گفته‌ایم به این صورت است که بعد از جوش آوردن آب در یک قابلمه گوجه‌فرنگی‌ها را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب در حال جوش باقی بگذارید. سپس بلافاصله گوجه‌فرنگی‌ها را در یک کاسه یخ بگذارید تا پوست آن‌ها به راحتی کنده شود. بعد از مدت کمی پوست گوجه‌فرنگی‌ها را به راحتی با دست جدا کنید. برای درست کردن یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه به هیچ‌وجه نباید گوجه‌فرنگی پوست داده باشد. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را در قطعات ریز و نگینی خرد کنید.

در یک ماهیتابه بزرگ و ترجیحا نچسب گوجه‌فرنگی‌ها را بریزید و روی شعله ملایم گاز اجازه دهید آب گوجه‌فرنگی گرفته شده و نرم شوند. از همان ابتدای پخت گوجه‌ها شنبلیله را اضافه کنید تا مزه خامی آن گرفته شود. حین پختن گوجه‌فرنگی و شنبلیله مرتب این ترکیب را هم بزنید تا ته نگیرد. کمی مانده به تمام شدن آب گوجه‌فرنگی زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا هم زردچوبه به خورد گوجه‌فرنگی و شنبلیله برود و هم طعم خامی آن گرفته شود.

بعد از کشیده شدن آب گوجه‌فرنگی و پختن شنبلیله، کره را اضافه کنید. بعد از آب شدن کره تخم‌مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بشکنید. به هیچ‌وجه بلافاصله بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ شروع به هم زدن نکنید. از سوی دیگر هم زدن تخم‌مرغ نباید زیاد به تاخیر بیفتد، چون تخم‌مرغ‌ها تکه تکه می‌شوند. چند ثانیه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها کمی خودشان را بگیرند و سپس شروع به هم زدن کنید. نمک را در این مرحله اضافه کنید و بعد از سرخ شدن تخم‌مرغ‌ها روی املت کمی فلفل سیاه و آویشن بپاشید.

نکات

املت با رب گوجه جزو غذاهای دانشجویی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد .
املت با رب گوجه را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .

پیاز در املت

اضافه کردن پیاز در املت به صورت دلخواه است ، اما توصیه می کنیم اگر طعم بهتری می خواهید به املت خود پیاز اضافه کنید. توجه داشته باشید که در املت های قهوه خانه ای فقط از گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی و تخم مرغ استفاده می شود و پیاز به ندرت استفاده می شود.

درباره‌ی amin

همچنین ببینید

سوهان عسلی درست کردن در خانه

عسل را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد و یکنواخت قرار دهید، شکر را اضافه کنید ۱ قاشق غذا‌خوری گلاب یا آب را روی شکر بریزید؛ بعد کره را اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *