صفحه اصلی / جهزیه / روش نگهداری از چاقوی آشپزخانه

روش نگهداری از چاقوی آشپزخانه

۱ – میتوانید چاقوها را در ظرفشویی تان نیز بشوئید؟
وسایل مهم را در ظرفشویی نشورید اینکار به انها اسب می رساند و شاید دست کسی بخاطر بودن چاقو میان وسایل ببرد و ممکن است به ظرفشوییتان اسیب برسد همیشه چاقو را خودتان با دست بشویید
۲ – برای تیز کردن چاقو ها نیازی نیست از سطح استیل استفاده کنید

تیزکردن چاقوی آشپزخانه

سطح استیل لبه چاقو را بیش از حد می خورد  تیز کردن چاقو باید ۱۰ تا ۱۵ بار صورت گیرد.تیز کردن باید لبه قدیمی رفته و لبه جدید چاقو پدیدارشود  هر لبه چاقو را بین ۱ تا ۲ سال بیشتر تیز نکنید اگر از استیل استفاده کردید حواستان به لبه باشد که زیادی تیز نکنید که چاقو از بین برود
۳ – نوع تخته برش گوشت
 
این تخته ها میتواند چوبی ، بامبو ، و پلاستیکی باشند تخته های پلاستیکی برای چاقو مناسب تر است تخته های سفتی مانند شیشه ، آهنی Tفلزی و سرامیک به سرعت چاقوهای شما را نابود می کند
۴ – چاقوی گران قیمت همیشه بهتر از نوع ارزان آن انیست
به قیمت نیست ممکن است چاقوی ارزان بگیرید ولی خوب نگهداری نمایید و ان را تیز کنید پس به قیمت ان توجه نکنید
منبع:نمناک

درباره amin

این مطالب را نیز ببینید!

چطوری سریع و اسان اسباب کشی کنیم؟

نگران اسباب کشی خود نباشید ارامش خودتان را حفظ کنید لیستی از وسایلتان را تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *