صفحه اصلی / عروسی / تهیه سور و سات عروسی

تهیه سور و سات عروسی

شیرین كام باشید

غیر از كیك عروسی، شیرینی هم جزو جدایی‌ناپذیر میزهای پذیرایی است ولی این‌كه این شیرینی‌‌تر باشد یا خشك به سلیقه و تمایل میزبان بستگی دارد. شیرینی تر به دلیل نقل و انتقال و نگهداری بسیار سخت و دردسر آفرین معمولا برای مراسم ازدواج سرو نمی شود. کمتر خورده می شود و معمولا بعد از مراسم اضافه می آید. معمولا در مجلس عروسی به دلیل وجود كیك در كنار آن، استقبال كمی از شیرینی تر می‌شود.

اما شیرینی خشك تنوع بیشتری دارد و می‌تواند هر نوع سلیقه‌ای را راضی كند. حمل‌ونقل آن خیلی آسان است و نیازی به نگهداری در یخچال ندارد. البته كمی سنگین است و ممكن است با توجه به وزن، تعداد كمتری را شامل شود كه این مورد هم با مشورت با قنادان كاملا قابل حل است. شما برای برنامه‌های روز آینده نیازی به سفارش مجدد ندارید و می‌توانید از باقی مانده آن برای پذیرایی مجدد استفاده كنید.

 

شیرینی های محلی

شاید ترجیح دهید از شیرینی های محلی خودتان در مراسم استفاده کنید. این رسم بسیار عالی است و می تواند مراسم شما را برای مهمانانتان جالب تر کند. معمولا از کلمپه، باقلوا و شیرینی های سنتی نظیر آنها در مراسم استفاده می کنند و اگر به عنوان شیرینی دوم باشند، به تك‌تك مهمانان تعارف خواهند شد.

درباره amin

این مطالب را نیز ببینید!

نکاتی برای برگزاری عروسی

• فهرست ذخیره مهمانان تعداد مهمانان‌تان را قبل از سفارش غذا، میز و صندلی و… …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *